Fogászat Nyíregyháza

fogorvos nyíregyháza
fogorvos nyíregyháza
Fogászat Nyíregyháza

Fogászat Nyíregyháza

Kellemes, nyugodt és modern környezet, könnyen megközelíthető helyen, Nyíregyháza belvárosában. Továbbá a fájdalommentes fogászati ellátások mellé rendelőmben, megfizethető árak is párosulnak.  Fontos, hogy nincsenek rejtett költségek, Pácienseimet mindig teljes körűen tájékoztatom a lehetőségekről így lehetséges mindig a legjobb megoldás kiválasztása.

Számomra nincs két egyforma eset, minden probléma más és más megoldást igényel. Ezért sincsen magán fogászati rendelőmben úgynevezett ” futószalag ellátás”. Mindig a minőségre törekszem, akár a felhasznált anyagok, akár a rendelőm technikai felszereltségét vizsgáljuk. Így Ön mindig elégedetten távozhat, mely számomra mindig is kiemelten fontos volt és lesz a jövőben is.

Fogászat Nyíregyháza

Fogászat Nyíregyháza

A nélkülözhetetlen alacsony sugárdózisú, digitális panoráma röntgen, ma már elengedhetetlen tárgyi feltétele egy korszerű rendelőnek. Természetesen ez is elérhető szolgáltatásaim között, melynek segítségével, pontosabb képet kapunk az adott problémáról. Így pontosabb kezelési tervet lehet felállítani és nő a fogászati kezelés hatékonysága is. Ennek eredménye képen pedig a kezelés költsége csökken, mivel a probléma pontos okának ismeretében, annak kezelése jól behatárolhatóvá válik.
Nyíregyháza magán fogorvosi rendelőm árai publikusak, bárki, így az Ön száméra is elérhetőek, ide kattintva.

Fogászat Nyíregyháza

Teljes körű ellátásokkal állok Pácienseim rendelkezésére. Így a fogszínű esztétikus tömésektől kezdve, a gyermekfogászaton át, a fogpótlásokkal bezárólag, minden fogászati problémára megoldást tudok nyújtani. Összes elérhető ellátásomat ide kattintva éri el! 

fogászat nyíregyháza

Minőség, pontos tájékoztatás, alternatívák kínálása, minőségi fogászati ellátás. Ezek mind elérhetőek nyíregyházi magán fogászati rendelőmben.
Amennyiben munkásságomról és rendelőmről szeretne véleményeket olvasni, erre is van lehetősége. Korábbi Pácienseim véleményeit, hivatalos Facebook oldalam “vélemények és ajánlások” részében érheti el, ide kattintva!

Fogászat Nyíregyháza

Rendelőmbe időpont kérhető munkaidőben, telefonon, az alábbi számon: 20/229-5130
Kérjen időpontot egy díjmentes állapot felmérésre, konzultációra. Díjmentes továbbá a szűrővizsgálat is, mely évente kettő alkalommal javasolt. A szűrővizsgálat alatt megtörténik a fogazat állapotának felmérésére, mely után javaslatot tudok tenni a további teendőkre.

Keressen bátran, bizalommal! Ne feledje a komolyabb és költséges beavatkozások elkerülhetőek, megelőzhetőek. Többek között ezt a célt szolgálja a szűrővizsgálat is, melynek célja a kialakulóban lévő problémák időben történő fel ismerése.