Fogorvos Nyíregyháza

fogorvos nyíregyháza
fogorvos nyíregyháza
fogorvos nyíregyháza
Megújult környezet

Fogorvos Nyíregyháza

Nyíregyházi magán fogorvosi rendelőm, felújításon esett át 2018 utolsó harmadában. Ennek alkalmából most még alaposabban szeretném bemutatni Önnek kedves Olvasó. Szó lesz fájdalommentes fogászati ellátásaimról, filozófiámról, áraimról és természetesen a megújult környezetről.
Kezdjünk is bele!

Manapság alapvető elvárás a Páciensek részéről, hogy bármilyen magánellátást vesznek igénybe, ott igényes, modern környezet, kimagasló technikai feltételek és ehhez párosuló szaktudás álljon a rendelkezésükre. Rendelőmben pontosan ezek a feltételek állnak az Ön rendelkezésére. Kezdve a digitális panoráma röntgennel, mely elengedhetetlen feltétele a pontos diagnózis felállításának. Így helyben, lehetséges feltárni az adott probléma forrását és felállítani a megfelelő kezelési tervet. A lehetőségekhez mérten mindig több alternatíva áll Pácienseim rendelkezésére, így a lehető legjobb döntést és megoldást tudjuk kiválasztani.
Minden eset más, nincs két egyforma fogászati probléma. Nyíregyházi fogorvosi rendelőmben nem futószalagon történik a gyógyító munka. Számorma a legfontosabb hogy elégedetten távozzon rendelőmből, az elvégzett munkám tartós legyen, hiszen a legjobb Páciens az elégedett Páciens!

Mire számíthat rendelőmben?

Fogorvos Nyíregyháza

Megújult rendelőmben nyugodt, stresszmentes környezetben történik a gyógyító munka. Fontos hogy leendő Betegeim mindig, aggodalom és félelem nélkül foglaljanak helyet fogorvosi székemben, hiszen egy nyugodt Pácienssel a különböző fogászati ellátások is sokkal rugalmasabban tudnak működni. Amennyiben nem járt még nyíregyházi fogászati rendelőmben, ez esetben kattintson ide és győződjön meg róla hogy jól fog választani, nézzen szét rendelőmben.

Kanyarodjunk most vissza az elérhető fájdalommentes fogászati ellátásokhoz. Ahogy a bevezetőben is kezdtem, jogos elvárás hogy mindent egy helyen kapjanak meg a Páciensek. A rendelőmben elérhető ellátások listáját itt találja, ami pedig szintén fontos kérdés szokott lenni, hogy mi mennyibe kerül. Meglepetések kizárva, árlistámat ide kattintva érheti el!

fogorvos nyíregyháza

Fogorvos Nyíregyháza

A magas színvonalú ellátások mellett, időnként a legjobb tanácsokkal is ellátom az érdeklődőket itt weboldalamon. Ez a Mosoly Tuning +, azaz blog oldalam, ahol számos téma került már feldolgozásra, mely a legtöbb embert érintheti. A teljesség igénye nélkül, a következő témákban olvashat: fogérzékenység, otthoni fogfehérítés, fájdalommentes fogászati ellátások, gyermekek és a szájápolás. A cikkekért kattintson ide!

Nyíregyházi fogorvosi magánrendelőm a város belvárosában, könnyen megközelíthető helyen található, a Sólyom utca 3. szám alatt! Bejelentkezés telefonon lehetséges, munkaidőben, az alábbi telefonszámon: 20/229-5130