2020

Széchenyi 2020

 

Kedvezményezett neve: Dr. Jakab Levente László e.v.
Szerződött támogatás összege: 11.369.000 Ft visszatérítendő kamatmentes kölcsön
A beruházás teljes költsége: 15.769.000.- Ft

 

Projekt tartalmának bemutatása:

Fogászati magánrendelésünk pácienseinek magas szintű szakmai ellátása érdekében folyamatos fejlesztéseket végeztünk az elmúlt évek során, mind a rendelő bővítése mind a korszerű technikai háttér kialakítása révén. Kiemelten fontosnak tartjuk a betegellátás során a legmodernebb technológiák alkalmazását, amellyel minden igényt kielégítő szolgáltatást tudunk nyújtani. 

A projekt keretében olyan, a 21. század elvárásaihoz igazodó, modern technológiai innovációt alkalmazó CT került beszerzésre, mely nem csak az implantológiában, hanem a mindennapi korszerű betegellátásban is nélkülözhetetlen diagnosztikai eszköz. A RayScan Alpha 3D fogorvosi CT egy olyan professzionális diagnosztikai eszköz, mely a hagyományos röntgen felvételekkel (Panoráma, kis röntgen) szemben, a lehető legrészletesebb három dimenziós felvételt készít a fogak állapotáról és az őket körülvevő csontszerkezetről. Ezáltal lehetővé teszi a legpontosabb diagnózis felállítását, a személyre szabott kezelések és beavatkozások precízebben megtervezhetővé, biztonságosabbá válnak.

 

Projekt azonosító: GINOP – 8.3.5-18/A Mikro-, kis- és középvállalkozások technológiai korszerűsítése célú Hitelprogram

A „Modernizációs beruházás Dr. Jakab Levente egyéni vállalkozásánál” című, GINOP_PLUSZ-1.2.2-22-2022-00585 kódszámú pályázatban vállalkozásunk támogatásban részesült. A projekt finanszírozása az Európai Regionális Fejlesztési Alapból és a hazai központi költségvetési előirányzatból  vissza nem térítendő támogatás formájában történt.

 

TÁMOGATÁS ÖSSZEGE:        9 999 999,- Ft

INTENZITÁS:                           70%

TÉNYLEGES BEFEJEZÉS:      2022.07.12.

 

A projekt megvalósításával fogászatunkon beüzemelésre került egy Medit i700 Orálszkenner, egy Implantátum stabilitás mérő Osstell Beacon, egy W&H Implantációs fúrómotor, egy W&H kézidarab szett, valamint egy Dell Precision laptop.

A Medit i700 Orálszkenner a digitális lenyomatvételt és állapotrögzítést segíti majd elő. Ezzel a technikával egyszerűsödik a fogorvos és a fogtechnikus közti információáramlás. A Dell Precision laptop az orálszkenner működtetéséhez elengedhetetlenül szükséges. Az Implantátum stabilitásmérő Osstell Beacon és a W&H Implantációs fúrómotor az implantációs kezelések sikerességét erősíteti meg. A W&H kézidarab szett pedig a szájsebészeti beavatkozásokat könnyíti meg, illetve teszi biztonságosabbá.

 

A fejlesztések megvalósításával fogászatunk nagymértékben emelte szolgáltatásaink színvonalát. A pályázat eredményeképpen javult versenyképességünk, kapacitásaink és termelékenységünk növekedett.