Az otthoni fogfehérítés veszélyei

fogfehérítés nyíregyháza
Mi az igazság?

Fogfehérítés Nyíregyháza
Egyre többször köszön vissza egy-egy közéleti személy, ragyogó, hófehér mosollyal, melyet egy otthon is használható fogfehérítő készítménnyel ért el. De vajon hihetünk ezeknek a termékeknek?

Mielőtt vásárlásra szánna el magát, mindenképpen tájékozódjon ezen divatos készítményekről, hatóanyagairól és szervezetünkre gyakorolt hatásáról

Mit csináljuk otthoni fogfehérítés előtt?

Mielőtt bármibe belevágnánk, feltétlenül konzultájunk fogorvosunkkal, kérjük ki véleményét, és ellenőriztessük fogaink állapotát, valamint nézzük meg az adott termék összetevőit és felhasználási módját.

Rengeteg olyan termék van a piacon, amelyek nem felelnek meg aktuális európai előírásoknak, így nem hogy nem lesznek fehérebbek fogaink, de akár vissza fordíthatatlan folyamatokat is elindíthatnak fogainkban és száj üregünkben.

Ínygyulladás, fogágybetegség, fogszuvasodás vagy szájüregi gyulladás során alkalmazott fehérítőanyag visszafordíthatatlan károsodásokat okozhat, akár fogai elvesztésének kockázatával is számolnia kell.

Fogfehérítés Nyíregyháza

A kétes minőségű fogfehérítő készítmények használata után a végeredmény foltos lesz, melynek orvoslása nagyon nehéz feladat. Ne essen bele az  olcsó ismeretlen fehérítőtermékek csapdájába még ha ismert személyek reklámozzák azt.

Rendelőmben Zoom lámpás fogfehérítéssel állok Betegeim rendelkezésére, melyről bővebben itt olvashat.